2413023937 Ηφαιστου 35, Λάρισα playeducationlarissa@gmail.com
hero image


 

Απογευματινά Εργαστήρια
Play Education Λάρισα - Πρότυπος χώρος βιωματικής εκπαίδευσης και παιχνιδιού - Λάρισα

 

Το "Play Education Λάρισα" αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τα παιδιά που αναζητούν δημιουργικές και διασκεδαστικές εμπειρίες μετά το σχολείο. Τα απογευματινά εργαστήρια προσφέρουν μια ποικιλία από δραστηριότητες που ενθαρρύνουν την έκφραση, την δημιουργικότητα και την ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων.

Οι δυνατότητες είναι αμέτρητες στον "Play Education Λάρισα", με εργαστήρια που καλύπτουν όλα τα ενδιαφέροντα και τις ανησυχίες των παιδιών. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα ενδιαφέροντα εργαστήρια που προσφέρονται:

  • Ζωγραφική και Μουσικομπερδέματα: Εδώ τα παιδιά μπορούν να αφήσουν τη φαντασία τους να ξεδιπλωθεί μέσα από τα χρώματα και τις νότες, δημιουργώντας μοναδικά έργα τέχνης.
  • Dance Kids και Hip Hop Dance: Τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν τη χαρά του χορού μέσα από διασκεδαστικά και εκπαιδευτικά μαθήματα χορού, ενισχύοντας την κίνηση και την αυτοπεποίθηση τους.
  • Χειροτεχνίες και Κατασκευές: Η δημιουργικότητα ανθίζει μέσα από εργαστήρια όπου τα παιδιά φτιάχνουν δικά τους χειροποίητα έργα τέχνης και κατασκευές.
  • Παιχνίδια στην Αυλή: Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την φύση και τον παιχνιδιάρικο κόσμο της αυλής μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες.
 

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πολλά εργαστήρια που προσφέρει το "Play Education Λάρισα". Από τη ζωγραφική και το χορό μέχρι τη χειροτεχνία και την επιστημονική ρομποτική, υπάρχει κάτι για κάθε παιδί. Οι μικροί εξερευνητές μπορούν να ανακαλύψουν τον κόσμο μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες.

Βρίσκουμε το "Play Education Λάρισα" στη διεύθυνση Ηφαίστου 35, έτοιμο να υποδεχτεί τα παιδιά σε μια περιπέτεια μάθησης, δημιουργίας και διασκέδασης.