2413023937 Ηφαιστου 35, Λάρισα playeducationlarissa@gmail.com
hero image


 

Πρωινό Τμήμα
Play Education Λάρισα - Πρότυπος χώρος βιωματικής εκπαίδευσης και παιχνιδιού - Λάρισα

 

Στον υπέροχο κόσμο της εκπαίδευσης και του παιχνιδιού, το "Play Education Λάρισα" αποτελεί τον τέλειο προορισμό για τα πρώτα βήματα των μικρών μας φίλων. Σε αυτό το πρωινό τμήμα, οι μικροί μαθητές έρχονται αντιμέτωποι με μια σταθερή και οργανωμένη ομάδα, βρίσκουν τους δικούς τους φίλους και αποκτούν αυτονομία με ασφάλεια, τρυφερότητα και αγάπη.

Το πρόγραμμα "Baby Boom Play" αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για τα παιδιά να ξεκινήσουν τη μέρα τους γεμάτη ενέργεια και χαμόγελα. Αυτό το προσαρμοσμένο και αναπτυξιακά κατάλληλο πρόγραμμα προσφέρει δημιουργικά εργαστήρια που γεμίζουν το πρωινό του παιδιού με διασκεδαστικές δραστηριότητες γεμάτες χρώμα, μουσική, κίνηση και πειραματισμό. Μέσα από το βιωματικό παιχνίδι, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με το αντικείμενο μάθησης, πειραματίζονται και ταυτόχρονα ανακαλύπτουν τη χαρά της μάθησης.

Το "Baby Boom Play" απευθύνεται σε παιδιά από 15 μηνών και προσφέρει ένα περιβάλλον φιλικό και ασφαλές, όπου οι μικροί μαθητές μπορούν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να διασκεδάσουν παρέα με άλλα παιδιά. Τα δημιουργικά εργαστήρια γεμίζουν το πρωί τους με ενθουσιασμό και περιέργεια, δίνοντας τους την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να ανακαλύψουν τον κόσμο γύρω τους.

Ενημερωθείτε για τα εργαστήρια μας και κλείστε τη θέση σας για το δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα! Βρισκόμαστε στη διεύθυνση Ηφαίστου 35 στη Λάρισα, έτοιμοι να καλωσορίσουμε τα μικρά μας αστέρια σε μια περιπέτεια μάθησης και διασκέδασης.