2413023937 Ηφαιστου 35, Λάρισα playeducationlarissa@gmail.com
hero image


 

Play Summer Camp
Play Education Λάρισα - Πρότυπος χώρος βιωματικής εκπαίδευσης και παιχνιδιού - Λάρισα

 

Για 8η συνεχή χρονιά, το Play Education Λάρισα σας παρουσιάζει το πιο δημοφιλές κατασκηνωτικό πρόγραμμα στην περιοχή, το PLAY SUMMER CAMP! Είμαστε περήφανοι που αναλαμβάνουμε κάθε καλοκαίρι να προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία σε παιδιά όλων των ηλικιών, σε ένα πρωτότυπο και μοναδικό περιβάλλον.

Το PLAY SUMMER CAMP είναι το απόλυτο καλοκαιρινό πρόγραμμα διασκέδασης για παιδιά, που πραγματοποιείται στο καλύτερο σημείο της πόλης, στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ. Εκεί, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τη φύση και συμμετέχουν σε δραστηριότητες που συνδυάζουν δημιουργία, παιχνίδι, φύση και δράση.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Δημιουργία & Παιχνίδι
  • Φύση & Δράσεις
  • Υπαίθριες Δραστηριότητες

Το PLAY SUMMER CAMP απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-12 ετών και προσφέρει μια ποικιλία δραστηριοτήτων που εμπλουτίζουν την εμπειρία των παιδιών. Κάθε δραστηριότητα έχει σχεδιαστεί με φροντίδα για να προσφέρει μάθηση, διασκέδαση και ευκαιρίες για να αναπτυχθούν νέες δεξιότητες.

 

Σε όλα τα προγράμματα μας, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την καθοδήγηση και τη συνοδεία έμπειρων δασκάλων και εκπαιδευτικών του χώρου μας, εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές και εμπνευσμένο περιβάλλον.

Επιπλέον, προσφέρουμε ειδικές τιμές για μονογονεϊκές οικογένειες και έκπτωση για τα αδέρφια που συμμετέχουν. Το PLAY SUMMER CAMP ξεκινά αμέσως μετά το κλείσιμο των σχολείων, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη καλοκαιρινή εμπειρία για τα παιδιά σας.