2413023937 Ηφαιστου 35, Λάρισα plaeducationlarissa@gmail.com
hero image


 

Happy Play - Χαρούμενα Σάββατα
Play Education Λάρισα - Πρότυπος χώρος βιωματικής εκπαίδευσης και παιχνιδιού - Λάρισα

 

Κάθε Σάββατο μετατρέπεται σε μια μοναδική ευκαιρία για διασκέδαση και μάθηση στο "Play Education Λάρισα", όπου το Happy Play φέρνει τα χαμόγελα και τη χαρά στους μικρούς μας φίλους. Με όραμα να δημιουργήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία για τα παιδιά, το Happy Play αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να περάσουν το Σάββατο τους με διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό τρόπο.

Το πρόγραμμα λειτουργεί από τις 11:00 έως τις 14:00, δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να απολαύσουν τρεις ώρες γεμάτες παιχνίδι και δημιουργία. Και το καλύτερο; Με μια super προσφορά μόνο 5 ευρώ, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να απολαύσουν όλες τις δραστηριότητες που προσφέρει το Happy Play.

Στα Χαρούμενα Σάββατα, τα παιδιά θα έρθουν αντιμέτωπα με μια ποικιλία θεματικών εκδηλώσεων, ομαδικά παιχνίδια που ενισχύουν την συνεργασία και την ομαδικότητα, κατασκευές με LEGO που ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα και τον πειραματισμό, καθώς και χειροτεχνίες που δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να εκφράσουν τη φαντασία τους με μοναδικό τρόπο.

Οι μικροί μας φίλοι θα ζήσουν αξέχαστες στιγμές, ανακαλύπτοντας τον κόσμο της δημιουργίας και της διασκέδασης. Στο "Play Education Λάρισα" δεσμευόμαστε να προσφέρουμε μια ασφαλή και ενθαρρυντική περιβάλλον για τα παιδιά, όπου μπορούν να μάθουν, να διασκεδάσουν και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες.

Ελάτε να ζήσουμε μαζί τον κόσμο του Happy Play κάθε Σάββατο στο "Play Education Λάρισα". Η διεύθυνση μας είναι Ηφαίστου 35. Μη χάσετε αυτήν την υπέροχη ευκαιρία να διασκεδάσουν τα παιδιά σας και να ανακαλύψουν τον κόσμο της δημιουργίας και της μάθησης.