2413023937 Ηφαιστου 35, Λάρισα plaeducationlarissa@gmail.com
hero image


 

Διοργάνωση Παιδικών Εκδηλώσεων
Play Education Λάρισα - Πρότυπος χώρος βιωματικής εκπαίδευσης και παιχνιδιού - Λάρισα

 

Στο "Play Education Λάρισα", δημιουργούμε στιγμές μαγικές και αξέχαστες για να γιορτάσετε ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας. Αναλαμβάνουμε να φέρουμε το παιχνίδι, την διασκέδαση και τη δημιουργική απασχόληση στη φύση, για να κάνουμε τη γιορτή, τα γενέθλια ή οποιοδήποτε χαρούμενο γεγονός αξέχαστο.

Οι επιλογές μας για δραστηριότητες είναι ποικίλες και ενδιαφέρουσες, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ζήσουν μια πρωτότυπη εμπειρία στη φύση. Από μουσικοκινητικά παιχνίδια και αθλοπαιδιές μέχρι Survivor Kids και χορό, όλα στοχεύουν στην ανάπτυξη της φαντασίας, της κίνησης και της δημιουργικότητας.

Η ομάδα του Play Education έχει την φαντασία, την πείρα και τη διάθεση να δημιουργήσει για εσάς το πιο όμορφο και ψυχαγωγικό κλίμα. Καθιστούμε το πάρτι του παιδιού σας αξέχαστο, φροντίζοντας κάθε λεπτομέρεια.

Δίνουμε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να περάσουν μια αξέχαστη μέρα, καθώς προσφέρουμε ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων:

  • Μουσικοκινητικά Παιχνίδια: Ένας συνδυασμός μουσικής και κίνησης που ενθαρρύνει τη διασκέδαση και την ενεργητικότητα.
  • Αθλοπαιδιές: Παιχνίδια και ασκήσεις που προάγουν την ομαδικότητα και την αθλητική δραστηριότητα.
  • Survivor Kids: Ένα πρόγραμμα που θέτει τα παιδιά σε προκλήσεις και αποστολές, ενισχύοντας την ομαδικότητα και τη συνεργασία.
  • Χορός: Χορευτικές δραστηριότητες που ενθαρρύνουν τη χαρά και την έκφραση μέσα από τον χορό.
  • Face Painting: Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να μεταμορφωθούν με όμορφα σχέδια στο πρόσωπο.
  • Εργαστήρια Κατασκευών: Δημιουργικές δραστηριότητες που ενθαρρύνουν τον πειραματισμό και τη φαντασία.
  • Θεατρικά Παιχνίδια: Παιχνίδια ρόλων και θεατρικά δρώμενα που ενθαρρύνουν την έκφραση και την ερμηνεία.

Επιλέγοντας το "Play Education Λάρισα" για τη διοργάνωση των γενεθλίων ή της γιορτής σας, εξασφαλίζετε μια μοναδική εμπειρία γεμάτη διασκέδαση και δημιουργία, με τη φύση ως υπέροχο φόντο.